Carmol tudnivalók

Carmol® tudnivalók

A Carmol® csepp gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását vizsgálatok igazolják. Generációkon át hagyományosan alkalmazott receptúra szerint készült 11 gyógynövény olajának-, párlatának hatóanyagait és levomentolt tartalmaz.

11 szuper gyógynövény

Vásárolja meg most a webshopban

Töltse le a betegtájékoztatót

Bevételre, bedörzsölésre és belélegzésre is javasolt.

Bevételre

Megfázásra naponta maximum 5-ször 10-20 csepp Carmol®-t csepegtessen kockacukorra vagy teába és fogyassza el.
Gyomorbántalmak, puffadás, teltségérzet, étvágytalanság, emésztési zavarok esetén 10-20 csepp Carmol®-t csepegtessen kockacukorra, teába vagy vízbe és fogyassza el.
Fejfájás esetén 10-20 csepp Carmol®-t csepegtessen kockacukorra vagy teába és fogyassza el. A belsőleges alkalmazás mellett dörzsölje be a homlokot, halántékot és tarkót.
Utazáskor jelentkező panaszok esetén oldja a feszültséget ha 2-3 csepp Carmol®-t kockacukorra vagy vízbe csepegtet és elfogyasztja.
Idegi eredetű elalvási nehézség esetén lefekvés előtt egy csészényi teába vagy meleg cukros vízbe csepegtessen 10-20 csepp Carmol®-t és fogyassza el. Idegesség, nyugtalanság esetén naponta 3 alkalommal 10-20 csepp Carmol®-t csepegtessen kockacukorra vagy teába és fogyassza el.

Bedörzsölésre

Végtagfájdalom esetén a fájó testrészeket naponta legfeljebb 5-ször dörzsölje be és tartsa melegen.
Bőrviszketés, rovarcsípés esetén: az érintett területekre csepegtessen 1-2 csepp Carmol®-t. Nem szükséges bedörzsölni.

Belégzésre

Légúti megbetegedések esetén 20 csepp Carmol®-t csepegtessem forró teába és lélegezze be a gőzöket (inhaláljon), majd végül lassan fogyassza el a teát. A mellkas és hát lefekvés előtti bedörzsölése könnyíti a légzést.

Vásárolja meg most a webshopban

Bevételre Bedörzsölésre Belégzésre

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerét!